Los bericht bekijken
  #24  
Oud 11 maart 2009, 13:20
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Dan verschillen wij hierin van mening,voor wat betreft het openbaar maken dat de gebruiker toch nog via een Ziggo ip post,waarom heb ik al uitgelegd.
Dat genoeg hulp is aangeboden,wat blijkbaar berichtschrijver inderdaad niet wil,ben ik volledig met u eens,ook mij ontgaat het nut van de posting dan ook een beetje.
Maar die toevoeging had niet gehoeven.
Op internet zie je een categorie mensen in forums posten met gefingeerde zaken die dit alleen maar doet om 'onrust te zaaien' omdat ze dat leuk vinden. Let op: Ik zeg niet dat er hier in dit geval ook sprake van was, maar als beheerders houden wij graag in de gaten of dat wel zo is. Een kritische vraag stellen op zaken die in eerste instantie ongeloofwaardig lijken is dan zeker op zijn plaats. Er had heel simpel een normaal antwoord op gegeven kunnen worden dat er nu via een open-toegang van de buurman gewerkt werd bijvoorbeeld. Het bewust niet ingaan op meerdere malen een opmerking hierover of op PB's werkt niet echt mee aan een positieve beeldvorming hierover. Het stellen van een vraag waarom iemand dit dan post vanaf een account die hij zegt niet meer te hebben is dan zeker gerechtvaardigd. Verder laten we het hier maar bij want inmiddels zijn we ver off-topic van het originele onderwerp. Slotje gaat er dus op.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....