Los bericht bekijken
  #1384  
Oud 11 maart 2009, 08:45
MaikelCrutzen's schermafbeelding
MaikelCrutzen MaikelCrutzen is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 februari 2009
Locatie: Heerlen, @Home
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra, Arris TM402B
DTV: Humax
Berichten: 36
Smile Fantastisch apparaat, die 5050

Prachtig ding, die 5050. Ik ben er, tot op dit moment zeker, heel tevreden over. Gisteren dan eindelijk binnengekomen.

Geen technische problemen zoals ik vorige maand bij de Cisco wel had. Die zou pas vanaf 14 maart, volgens een medewerker van Ziggo (na 3 à 4 uur bellen) echt gaan werken. Als ik dat direct geweten had, dan had ik hem nooit besteld. Misschien te maken met de Interactieve TV?! Maar goed, ben blij dat ik van dat ding af ben.

Nu heb ik tenminste een kastje waar ik trots op ben. Functioneerde direct goed, beide tuners deden het. Kan dus 2 dingen opnemen en 1 kijken.
Ik moet alleen nog even hier op het forum kijken bij het onderwerp om programma's op te nemen.
Heb ik nu geen tijd meer voor. Ik moet echt naar m'n werk.
Maar ik vroeg me even af, dat als ik bv. GTST iedere dag laat opnemen, of dat dan steeds dezelfde tijd is. Of dat, omdat ik net Updating zag staan in het display van de 5050, die tijd aangepast wordt automatisch.
Maar goed, dat zal ik nog even uitpluizen.

Kortom, op dit moment ben ik tevreden. Jammer genoeg nog niet genoeg mee kunnen werken, omdat we gisteren weg zijn geweest en ik vannacht maar even er bezig mee ben geweest.

Maar de installatie is dus eenvoudig, alleen begreep ik eerst niet hoe ik in godsnaam de smart-card in de gleuf moest krijgen. Want ik zag nl. geen gleuf. Tjonge jonge, ik ben dus echt blond. Ik moest dus gewoon de klep naar voren doen. Tja, kan natuurlijk niet alles weten.
Maar echt prachtig.
Ik hoop dat de dingen die op de bug-wishlijst echt uitgevoerd gaan worden. Ik zal zelf ook gaan experimenteren met de 5050 en als ik dan toch nog dingen tegenkom, dan zal ik die er ook bij vermelden.
__________________
Groetjes van Maikel!