Los bericht bekijken
  #60  
Oud 10 maart 2009, 17:34
joskoenis's schermafbeelding
joskoenis joskoenis is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2008
Locatie: Multikabel
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chatfan Bekijk bericht
Volgens mij is de .nts de icon/preview cache van de hoofdstukken, vandaar de varierende grootte. Tot nu toe had ik geen problemen met afspelen van een bestand als je dit uitwist.

Het .hmt bestand heeft o.a. de lokatie van de .ts in zijn omschrijving dus die kan niet gewist worden. Wel kan je in een text editor een deel zelf aanpassen en naar een eigen bestand verwijzen. Enige wat ik nog niet voor m'n mac heb kunnen vinden is een goede H264 > .ts converter.

edit: Even de link gevolgd, ziet er naaruit dat ze in blighty er ook zo over denken.
Ik zit al een tijdje te puzzelen met die .nts bestanden. Waar ik tot nu toe achter ben, is dat het een soort van directory is met items van 32 bytes aan informatie over/verwijzingen naar de packets in het .TS bestand.

Als je met een hex editor kijk op byte 8 t/m 15 van ieder item zie je dat dit verwijst naar framepackets in het TS bestand.

Byte 16 t/m 19 heeft waarschijnlijk met de synchronisatie/tijdframes te maken, omdat het stappen zijn die deelbaar zijn door 600.

De rest is allemaal mambojambo voor me, sowieso omdat ik het TS formaat tot een week geleden nog niet kon, maar misschien dat een of andere knappebol zich erover kan buigen ?

...kortom ik weet vrij zeker dat de nts bestanden te genereren zijn vanuit de ts bestanden.

De thumbnails staan hier NIET in, die staan in de tac bestandjes.