Los bericht bekijken
  #22  
Oud 10 maart 2009, 15:15
NielsO's schermafbeelding
NielsO NielsO is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 februari 2009
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smeets116 Bekijk bericht
Heb hetzelfden probleem gehad. Bij mij was het opgelost na modem reset. Ik had ergens gelezen dat ik de reset knop even (ik dacht 20 seconden) ingedrukt moest houden. Het duurder even voordat het modem helemaal gereed was. De lampjes gingen in allerlei combinaties knipperen en even later was er weer verbinding. Dit heeft bij mij het probleem opgelost.

Ik kan het niet uit je bericht opmaken, maar zoals je je situatie omschrijft, sluit je met internetten je pc op je modem aan, en als je online wilt gamen je xbox. Je zou dan constant je modem moeten resetten. Mocht dit zo zijn, dan wil ik je toch adviseren om in de toekomst alles via een router aan te sluiten. Mocht je toch een router gebruiken, zorg dat je de nieuwste firmware voor je router hebt. Kan kan ook een hoop ellende oplossen. Ook een router kan nl na een bepaalde tijd je verbinding verbreken.
Nou nee niet echt ik gebruik mn xbox eigenlijk als veredelde dvd speler maar alleen om te testen of het bij mn xbox ook gebeurd ben ik even op xbox-live gegaan en dat daar precies hetzelfde probleem...


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ber000000-6 Bekijk bericht
nielsO , je bent de vraag begonnen op 25 februari, en vandaag voor het laatst gereageerd. ik raad je aan om netjes om een monteur te vragen.
ook al zit het probleem bij jou,dan zal het vast opgelost worden.
mischien kan de monteur preventief een modem wissel doen.
als de helpdesk met antwoorden komt als "voorrijkosten"etc, dan zeg je prima. laat maar komen. dit duurt gewoon te lang.

berrie.
mm als ik ze kan overtuigen dat ze ook een modem wissel doen maar daar ligt het probleem ze gaan gelijk in defensieve houding en komen ze met het antwoord dat de monteur ZEKER te weten geen problemen zal vinden aan je modem of coax-kabel....

heb vandaag mn modem/internet geheel losgekoppeld van stroom en kabel en bel ze vanavond maar weer eens op want afgelopen maandag was het weer eens drama.... (ik hoop zo graag dat weer met het standaard zinnetje komen, ja meneer we zien dat u al zoveel dagen "on"afgebroken internetverbinding hebt dus aan ons ligt het niet en kan ik ze dan eens flink affikken)