Los bericht bekijken
  #19  
Oud 9 maart 2009, 23:47
onno72's schermafbeelding
onno72 onno72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xitami1980 Bekijk bericht
Dit is geen gebruikersfout, maar als je een opnamelijst en het opgenomen kwijt bent is dat een gebruikersfout en dan ook nog stoer zijn om Ziggo daarvan de schuld te geven.
Ha.... en als de harddisk kapot gaat is dat ook een gebruikersfout, etc.. etc..? Als je hier mee wil praten, houdt het dan objectief. Hoe denk jij te kunnen bepalen wanneer iemand een gebruikersfout heeft gemaakt?

Ik heb hetzelfde vage gehad, met opnames die gemaakt werden die "niet" in de "gepland" lijst stonden. (dus niet in de plannning... spooky)

Tevens werdt de opname dubbel uitgevoerd, 1 met de naam 0000 opgeslagen en 1 met de naam van de opname. De gegeven naam kwam van een opname die vroeger ooit gepland had gestaan, maar die ik verwijderd had uit planning...

Daarnaast werd het plannen van opnames steeds moeilijker, waarmee bedoelt, eerst kreeg je af en toe melding opname niet mogelijk, op het laatst was dat bij vrijwel iedere opname.

Het geheel werd opgelost door een harde reset, beter bekend als de stekker uit het stopcontact. Ik zou zeggen, kijk eens in je kristallen bol en leg mij uit welke "gebruikersfouten" ik heb gemaakt.

Oh... en tevens ben ik ook een keer al mijn bestaande opnames kwijt geraakt, redelijk aan het begin van het traject interactief, in de tijd dat er niemand thuis was ivm vakantie.... ahem, leg dat ook even uit.

Moraal: je kan heel wat verkeerd doen bij dit apparaat, maar het apparaat icm met Ziggo kan ook heel wat verkeerd doen waar jij geen invloed op hebt. Helaas uit dit zich in vervelende problemen als langzaam/vastlopers, opnames die mislukken (EPG, zal ook wel gebruikersfout zijn en andere onduidelijkheden.

Vooralsnog leg ik de twijfel niet bij mezelf, maar bij de combinatie Ziggo / Cisco / nieuw platform / niet uitgekristaliseerd.....