Los bericht bekijken
  #16  
Oud 8 maart 2009, 20:18
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smeets116 Bekijk bericht
Nou, als ik bijvoorbeeld een handreiking doe, gebruik ik niet de quote die kingping gebruikt. Hij gebruikt hem zelfs 2 keer in zijn berichten. De quote over de knullige organisatie zou ik persoonlijk niet gebruiken als ik iemand met een probleem zou helpen, omdat het een kleinerend effect heeft. Daarom neem ik de handreiking van Kingpin ook niet serieus.
Je kan het ook zien dat hij ondanks de kleinerende opmerkingen die hij maakt in zijn openingspost toch een handreiking krijgt, en die dan alsnog afwijst. En kleinerend is hij in zijn openingspost, ik vind het netjes dat een medewerker die hier volledig in eigen tijd en volledig vrijwillig zit hier nog een handreiking doet aan een persoon die dergelijk kleinerende uitspraken doet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smeets116 Bekijk bericht
RonG wenste vervolgens geen aansluitkosten te betalen om zijn abo's terug te krijgen. Hij had immers niet gevraagd om afgesloten te worden.
Antwoord van Ziggo; " Niets aan te doen. U kunt wel opnieuw opzeggen, maar betaald u toch de aansluitkosten en 1 maand abo."
Dat lees ik tenminste zo. Nu, als ik onterecht ben afgesloten, en de kosten voor heraansluiting niet wens te betalen, kan ik nog maar 1 ding doen. En het is hier op het forum al zo vaak genoemd, namelijk vertrekken. Die keuze heb je immers. Want niet betalen resulteerd in afsluiting, incasso-bedreigingen enz.
Dat hij de (her)aansluitkosten niet wenst te betalen, prima, niet meer als logisch. Dat hij niets meer met ziggo te maken wil hebben als dit afgewezen word, ook volkomen logisch.

Als je dan echter niets meer met Ziggo te maken wil hebben, kom dan vervolgens niet klagen dat het nog steeds niet meer werkt, want dat heb je uiteindelijk immers zelf gewild, je wilde niets meer met het bedrijf te maken hebben.

En dan het volgende:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RonG Bekijk bericht
Maak geen gebruik meer van Ziggo diensten sinds begin februari.
Maar wel vanaf een Ziggo IP posten de gehele periode? Dan maakt hij dus toch blijkbaar wel gebruik van ziggo diensten, dit in tegenstelling wat hij post.
__________________