Los bericht bekijken
  #15  
Oud 8 maart 2009, 10:20
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Citaat:
De quote over de knullige organisatie zou ik persoonlijk niet gebruiken als ik iemand met een probleem zou helpen, omdat het een kleinerend effect heeft. Daarom neem ik de handreiking van Kingpin ook niet serieus.
En als je het nou andersom bekijkt. Is het dan niet erg professioneel van Kingpin dat ondanks de ongepaste en kleinerende uitingen van de topic starter, Kingpin even goed de moeite neemt om de topic starter op weg te helpen?

En nogmaals: Dit forum is geen eigendom van Ziggo en wordt niet door Ziggo onderhouden of betaald. Er zijn wel veel Ziggo medewerkers en Webcare te vinden die hulp bieden, maar het forum is een initiatief en wordt onderhouden door de vroegere "Multikabel Gebruikers Vereniging" en is bedoeld voor en door Ziggo klanten. De meeste medewerkers die de klanten hier op weg helpen met hun problemen, doen dit in hun vrije tijd.

Als er in dit geval inderdaad sprake was van een onterechte opzegging, is het niet meer dan logisch dat Ziggo er binnen een zeer korte termijn voor zorgt dat de diensten spoedig geheractiveerd worden en dat hier uiteraard geen aansluitkosten voor berekend worden.

Het kwijtschelden van de aansluitkosten en het heraansluiten van de abonnementen is doorgaans vrij snel en eenvoudig geregeld. Het zou best kunnen dat de helpdesk medewerker die RonG heeft gesproken hier niet van de hoogte was of het verkeerd begrepen heeft. In dit geval had het e.e.a. eenvoudig hersteld kunnen worden door Kingpin als het verhaal van Ron inderdaad klopt.