Discussie: Smartcard...
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 7 maart 2009, 23:38
ggz's schermafbeelding
ggz ggz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 januari 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 4
Standaard Smartcard...

Hallo mensen,

ik kijk op dit moment analoog tv. mijn huisgenoot kijkt digitaal televisie en is dus in het bezit van een smartcard.

Nu heb ik recent een full HD lcd tv aangeschaft en daar moet je natuurlijk geen analoge televisie op kijken. Ik was daarom het volgende van plan: ik schaf een tweedehands HD decoder aan op marktplaats (staan veel samsungs maar ook hier en daar een humax op) en een smartcard starterspakket van 25 euro.

deze smartcard moet uiteraard geactiveerd worden, nu heb ik gehoord dat je 3 smartcards op dezelfde naam kan laten zetten zonder hiervoor extra te hoeven betalen.

Mijn vraag is dan ook; is het mogelijk om een tweedehands decoder te kopen met daarbij behorende smartcard om deze vervolgens op de naam van mijn huisgenoot te laten zetten zonder hiervoor extra (maandelijkse) kosten voor te betalen? Ik ben niet van plan om extra HD pakketten te gebruiken. Met andere woorden: ben ik met een tweedehands decoder en een smartcard 'klaar'?

mvg
Tim

p.s. ik heb vele berichten gelezen over wat nu precies de mogelijkheden zijn. Op de site van ziggo staan echter vele tegenstrijdige berichten onder verschillende FAQ's e.d. Ook op het forum lees ik nog vele verschillende discussies. Ik hoop dat iemand mij het kan uitleggen! alvast bedankt

Laatst gewijzigd door ggz; 7 maart 2009 om 23:59