Los bericht bekijken
  #80  
Oud 7 maart 2009, 23:34
dynd's schermafbeelding
dynd dynd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Hoorn 1628/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra- Cisco EPC 3925
DTV: humax
Berichten: 103
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Feit is echter wel dat 8 op de 10 (als het niet 9 op de 10) (snelheids)problemen veroorzaakt worden door iets bij de mensen thuis.

Ja maar dat was nu niet aan de orde toch? Ik had een prima connectie en met mij nog een stel voor de werkzaamheden begonnen plus nog een stel die al veel langer problemen hebben en alle oorzaken thuis liggend al zijn uitgesloten,dan moet de helpdesk niet met die standaard verhalen aankomen, reactie is beter sinds wanneer heeft uw het ze kijken in het susteem en zien dat er werkzaamheden zijn geweest.blink....blink werkte uw verbinding 1 dag terug nog prima.als antwoord is ja. Dan zou de helpdesker even uit kunnen leggen wat er gebeurd is, en wat de prognose is. Maar niet mensen het bos in sturen nieuwe kabels laten trekken etc. de modem reset vind ik weer wel logisch.

Gaat na vanmiddag btw wonderbaarlijk goed de telefoon heb ik nog niet getestDus het kan wel vlot en dat geeft dan weer hernieuwd vertrouwen. En nu hoop ik voor de anderen waarbij de troubles nog niet zijn opgelost zeker als het zo duidelijk groepsstoringen zijn dat ook die snel tot het verleden behoren. Tip voor Ziggo los eerst het ene gebied op en als dat allemaal perfekt werkt ga dan door naar de volgende en trek niet alle straten gelijktijdig open