Discussie: Waarom dit forum?
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 7 maart 2009, 22:48
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrissie-2 Bekijk bericht
En daar gaat het nu om. Leden van dit forum komen daar alleen maar (veronderstel ik) op jouw forum (reclame?? De officiele site van Ziggo stoort mij meer) om dan hier weer negatieve postje te plaatsen.
Ik kom hier ook om een aantal zaken te bekijken. Op het forum van Zippo kom ik ook en van beiden steek ik wat op. Voorkeur? Ja die van Zippo . Ben ik nu ook de gebeten hond?

So what..........
Je moet me echt even helpen, wat heeft dit forum in vredesnaam te maken met de reclame op de website van Ziggo? Of wil je eigenlijk zeggen dat je de reclame op .eu niet zo erg vindt als de reclame bij Ziggo? Die discussie moet je hier niet voeren lijkt mij.

En als jouw voorkeur elders ligt, prima toch? Ik zou het alleen minder vinden als je dit statement gaat gebruiken om tweedracht te zaaien.

We hebben met zowel COAX als met www.ziggo-gebruikers.eu een goede verstandhouding. Getuige ook mijn schrijven aan Zippo met de start van dit forum en mijn statement hierover op www.ziggo-gebruikers.eu. Tot nu toe staat deze nog steeds en wil ik het graag zo houden. Zippo gaf echter aan een eigen koers te willen blijven varen. Uiteraard respecteer ik dat.
__________________
BenJ