Discussie: Waarom dit forum?
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 7 maart 2009, 21:45
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

@Zippo
Dit forum bestaat al sind 2002 en is bedoeld om problemen van leden ook door forumleden op te lossen en discussie daarover. Het is dus geen forum om de helpdesk te bereiken. Overigens zie ik dat Ziggo medewerkers niet alleen hier, maar ook op jouw website alsmede bv. op CB, Kassa en Radar fora actief zijn/waren.

Dat mensen een voorkeur hebben voor een bepaald forum is een logisch gegeven. Ik vind echter wel dat discussies daarover zich direct op het betrokken forum moeten kunnen afspelen.
Als daarbij individuele bezoekers tegen moderatieve beperkingen aanlopen, dan kan ik me indenken dat men elders ic. hier zijn heil zoekt. Als geregistreerd gebruiker kan/kon je daar trouwens ook op reageren. Voornoemde beperkingen werken echter wel een ogenschijnlijke controverse in de hand.

Forum registratie en lidmaatschap van MGV staan volkomen los van elkaar.

Wij hebben idd en zullen wellicht incidenteel/kortstondig advertenties toelaten om de verenigingskas te ontzien. De wensen en behoeftes van dit forum staan nl. los van de vereniging. Dus niet bedoeld om "de kas te spekken" of om persoonlijk inkomen te genereren. Onze leden hebben hier echter dan ook volledig zicht op.

Als je op dit forum postings niet meer kan terugvinden dan moet je wel bedenken dat ook leden zelf hun posts kunnen intrekken. Door de forumleiding is in deze niets gewist.
__________________
BenJ