Los bericht bekijken
  #34  
Oud 7 maart 2009, 20:09
mwbama90's schermafbeelding
mwbama90 mwbama90 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 september 2004
Locatie: Bergen / Multikabel
Ziggo Internet: Z3
DTV: HUMAX IHDR-5200C
Berichten: 16
Standaard Toch spijtig ...

Dank voor de reactie Cees, maar mijn homepage op Ziggo / Multikabel heeft wel een heel andere opzet dan mijn weblog. Op mijn weblog staan mijn bedenkingen mooi chronologisch gerangschikt, er wordt iedere maand een mapje aangemaakt, gebruikers kunnen per artikel commentaar leveren, enz.
Als ik een dergelijke structuur manueel moet gaan onderhouden, betekent dat dus bij elke nieuw artikel én iedere maand honderden bestanden oversluizen naar een hele rits van folders. Dat wordt nu met één druk op een toets voor mij gedaan (en de maandelijkse aanpassingen zelfs geheel automatisch.)

Toegegeven, Webdav is best leuk, maar werkt weer niet als je bvb. Google Chrome als browser gebruikt. Het compenseert i.i.g. geenszins mijn gemis aan vroeger comfort.

Als ik jouw eindoordeel zo lees "In elk geval is het met de nieuwe homepage servers op dit moment niet meer mogelijk om vanaf een niet-ziggo aansluiting een homepage met ftp te uploaden", rest mij dus niet veel anders dan te gaan shoppen voor een andere provider.