Los bericht bekijken
  #6  
Oud 7 maart 2009, 19:03
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door portos Bekijk bericht
Ik zit hier in Maastricht en nu ook nog geen ondertiteling, ik heb de panasonic decoder ook al eens van de stroom afgehaald maar helpt niet.

Vreemd dat bij jouw de Nederlandse TXT ondertiteling niet aanwezig is. Deze is er gewoon en zou bij jouw het ook moeten doen.

Er zijn ook geen problemen geweest met de Nederlandse teletext ondertiteling vandaag.

Wel is er een deel van de dag geen DVB ondertiteling geweest op ZoneReality, alleen heb jij hier geen last van gehad aangezien jouw Panasonic geen DVB ondertiteling ondersteund en alleen maar TXT ondertiteling.

Sinds 18.50 (start programma "you van make a genius") heeft ZoneReality ook weer Nederlandse DVB ondertiteling. Dit probleem speelde landelijk en was dus niet netwerk gebonden.

Even terug naar jouw probleem ik vind dit erg raar, je Panasonic heeft neem ik aan wel de laatste software? zou je anders de decoder eens opnieuw kunnen installeren? Zoals je kunt lezen hebben andere gebruikers ook op het @Home netwerk gewoon de teletext ondertiteling en snap dan nu ook even niet waarom de teletekst ondertiteling op je Panasonic het niet doet.
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.


Laatst gewijzigd door TVdigitaal; 7 maart 2009 om 19:25