Los bericht bekijken
  #11  
Oud 7 maart 2009, 18:41
smeets116's schermafbeelding
smeets116 smeets116 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juli 2008
Locatie: landgraaf
Ziggo Internet: Ai1-Extra, TV-Digitaal Totaal, Film1, HDTV
DTV: Humax IRHD 5000C
Berichten: 129
Standaard

Ik vind het verhaal van RonG wel degelijk informatief. Wat ik dan weer jammer vind, is dat er meteen met vingertjes gewezen wordt.

Citaat:
want je gebruikt een Ziggo IP-adres om dat te doen
Zou hij bij de buurman zijn berichtje hebben geschreven? Deze zou immers ook internet bij ziggo kunnen hebben.

Citaat:
Uit de reactie van Kinkpin te begrijpen is het niet waar dat je helemaal niets meer hoort
Ik wist niet dat Kingping Ziggo vertegenwoordigd. Maar ik mag er vanuit gaan dat een PB persoonlijk is. Wat Kingpin geschreven heeft is voor mij onzichtbaar. Dus zou de rest op dit forum ook niet weten wat er geschreven is. Of Kingpin heeft dit zelf naar jullie toe bekend gemaakt.

Hoe dan ook. Ook op deze manier werken is geen stijl. Iemand met deze problemen moet zijn mening kunnen ventileren, zonder overdonderd te worden met tegenargumenten. Hij heeft nooit gevraagd om afgesloten te worden. Het minste wat ik van Ziggo zou verwachten, is dat ze met spoed de zaak zouden recht zetten. En ook op een of andere manier schade compenseren.

Dit topic wordt de kop ingedrukt met een regel: "Jammer dat u mijn handreiking niet wenst aan te nemen". Wat er in dat bericht staat weten maar 2 mensen, als het goed is. Waarschijnlijk heeft de inhoud van dat bericht zijn doel gemist, en zag RonG dit niet als oplossing. Hoe dan ook, of hij van Ziggo nog iets vernomen heeft weet alleen hij. En met gissen over pb-tje is hij ook niet geholpen. Jammer dat er zo gereageerd wordt.

Dat op dit forum mensen van Ziggo 'incognito' functioneren, vind ik wel in orde. Die jongens doen hun werk tenminste goed. Alhoewel mijn mening is dat ze zich moeten bekend maken als Ziggo helpdesk. Mensen die echt problemen ondervinden komen uiteindelijk hier terecht. Gefrustreerd en niet serieus genomen, willen ze hier hun verhaal kwijt. Want na uren HD bellen, is hun probleem niet opgelost.

Misschien gebruikt Ziggo dit forum als Ticket-software. Een handige en goedkope manier om problemen te registreren. De stoom gaat er een beetje van af door hulp van medegebruikers. Zo kan Ziggo dan rustig naar een oplossing zoeken