Discussie: Waarom dit forum?
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 7 maart 2009, 13:24
Zippo's schermafbeelding
Zippo Zippo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2008
Locatie: nvt/nvt
Berichten: 1
Standaard Waarom dit forum?

Ik heb me lang stil gehouden, maar wil nu toch eens reageren.

Waarom dit forum ??, vraagt een MGV lid zich af.

Waarom dit forum? Vraag ik me af.

Is het niet zo dat Ziggo een helpdesk heeft? Dus waarom dan dit forum van de Multikabel Gebruikers Vereniging?
Oh ja de helpdesk, die is niet altijd even goed bereikbaar. Vandaar dat mensen op zoek gaan naar informatie op internet.

Dan vinden ze naast dit forum onder andere ook het forum op http://ziggo.gebruikers.eu
En daar schijnen een aantal mensen problemen mee te hebben.

Menno Mulder, lid van dit forum, vond het nodig iedereen te verwijzen naar het MGV forum en negatieve opmerkingen te plaatsen.
Vervolgens schreeuwt hij moord en brand over CENSUUR op http://ziggo.gebruikers.eu, zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...3089&showall=1

Manolito doet nog even een duit in het zakje met een opmerking over tinyurl, http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...30&postcount=5 Menno probeert het gelijk uit.

Gebruiker John2 doet dan maar de suggestie het met Torpark te proberen. Menno probeerd dit ook en reageert teleurgesteld op zie, http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...12&postcount=8. De post van John2 is verdwenen! CENSUUR? Ook dit probeert Menno.

Een quote van Menno Mulder; (een verwijzing gaat niet meer, de post is weg)
Citaat:
Ik kom met Torpark wel op die site, maar ik kan er niet meer inloggen. Ik kan daar dus geen reclame meer maken voor ons forum !
__________________
Een dutje achter het stuur is soms van eeuwige duur !
Menno reclame maken? Is jouw vereniging commercieel dan? En doe je aan zelf censuur? Je post is niet meer terug te vinden. De reclame rechtsboven is nu ook weg. Is die soms weg omdat mij anders niet verweten kan worden een commercieel forum te zijn. Bij zo'n aanhouder van het plaatsen van reclame/spam past maar één oplossing! De toegang ontzeggen en alle rommel opruimen.
Voor wie het beeld nog wil completeren, http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13497


Nee dan pakt Excalibur het slimmer aan.

Hij gaat ogenschijnlijk de discussie aan, maar als ik vragen aan hem ga stellen haakt hij af.
Waarom dit forum ??

In een vervolg onderwerp, Wegens vroegtijdig sluiten topic, wekt hij de suggestie het http://ziggo.gebruikers.eu forum 'er bij' te willen doen, maar na deze discussie niet meer. Hulp bieden was toch niet je opzet. Toch blijft hij terug komen.

Wetende dat links naar dit forum geweigerd worden verwijst hij subtiel naar een oplossing elders zonder de oplossing te geven.
Zie, http://ziggo.gebruikers.eu/forum/vie...3331#post_3331

Je had gewoon die informatie kunnen geven Excalibur, maar helpen is jouw doel niet op mijn forum. Bovendien ontkracht je jouw verwijt hiermee dat ik geen links toesta naar informatie elders. Jij doet hetzelfde en erger, je onthoud informatie aan iemand die je had kunnen helpen hiermee. Maar dat was niet in jouw belang.

Waarom komen er vanaf de kant van MGV-leden negatieve geluiden? Hiermee bedoel ik niet de vereniging!
- Kennelijk zijn er hier mensen die mijn forum als een bedreiging zien.
- Kennelijk zijn er hier mensen die het niet leuk vinden dat leden bij mij hun frustraties over Ziggo van zich af kunnen schrijven.
- Kennelijk zijn er hier mensen die dat persoonlijk raakt.

Als je niet van plan bent klanten van ziggo te helpen of het beeld dat klanten van ziggo hebben te nuanceren, blijf dan weg.
__________________
Zippo, Ziggo Gebruikers Forum