Los bericht bekijken
  #78  
Oud 7 maart 2009, 12:40
dynd's schermafbeelding
dynd dynd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Hoorn 1628/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra- Cisco EPC 3925
DTV: humax
Berichten: 103
Standaard

[quote=ouwehond;152726]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grensstreek Bekijk bericht

Ja het wachten is nog niet zo heel erg, hier vanaf dec 08 een waardeloze verbinding, maar sinds vanmorgen weer oke.
Maar als ze bij Ziggo nou eens gewoon hadden gezegt in een
mailtje we gaan aan het netwerk werken je kan de volgende maanden een slechte verbinding hebben dan weet je wat.
Als je op de storing site je pc invoert is er nooit storing.
Maar nee nieuwe kabel gekocht,nieuwe router, en lopen te sjouwen met de pc's van de buren om hier te proberen en allemaal voor niets. En dan krijg je vanochtend een mailtje:

Sinds februari test een aantal internetabonnees een nieuw modem voor supersnel internet. Dit Eurodocsis 3.0-modem biedt een downloadsnelheid tot maar liefst 40 Mbit per seconde: dus elke tel een muzieknummer. De test is bedoeld om vanaf april bij alle Z3i-abonnees het modem soepel om te wisselen.

Dan denk je 40 mbit testen en ik heb al maanden amper 1 tm 5 mbit, allemaal alleen mooie verhaaltjes.
Nou dat verhaaltje van de afschuif hou ze aan het lijntje helpdesk van versleten kabels, etc trap ik allang niet meer in, als vandaag alles goed werkt en na werkzaamheden ineens niet meer, dan weten we toch genoeg.Maar ja door je niks te vertellen net doen of er geen werkzaamheden ziijn weet je niet altijd dat er onderhoud ter verbetering is geweest. Dus bij mij is de eerste vraag waren er werkzaamheden, voo r ik hier voor de zoveelste keer de boel overhoop haal en meestal is het eind van het liedje dat het NIET bij de klant zit. Was dus twee jaar terug bij de kpn ook zo, gelukkig zat ik toen nog net op tijd voor het einde van het contract heb ze er meteen uitgedonderd nadat ik via, via een insider te horen kreeg dat het niet aan mij lag maar aan de kabels buiten. Maar compensatie heb ik nooit gekregen.