Los bericht bekijken
  #32  
Oud 7 maart 2009, 09:36
robbinonline's schermafbeelding
robbinonline robbinonline is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 maart 2009
Locatie: Noordwijk aan zee
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CI+ module
Berichten: 61
Standaard

Ik kreeg vandaag dit bericht:

Belangrijke wijzigingen in het analoge pakket van Televisie Z1 van Ziggo

Eind november hebben wij alle abonnees middels een bulletin geïnformeerd over het voornemen om het analoge zenderpakket in het hele verzorgingsgebied terug te brengen naar 30 zenders.

Deze wijziging is nodig om capaciteit op ons netwerk vrij te maken voor digitale diensten zoals sneller internet, HD televisie, meer digitale kanalen en interactieve televisie. Op dit moment verschilt dit per regio tussen de 32 en 37 zenders.
Dit is verdeeld op basis van programmaraden.
Naast het verdwijnen van een aantal zenders uit het analoge pakket, kan het ook zijn dat één of twee minder bekeken zenders van plek verschuiven.
De zenders die verdwijnen uit het analoge pakket zitten sowieso in het digitale pakket. Verder zijn zij geselecteerd op basis van kijkdichtheid, in overleg met de programmaraden en in sommige gevallen in overleg met de zender zelf.
Om klanten tegemoet te komen in de kosten voor een decoder krijgen zij een voucher voor een cashback van € 25,- op een SD ontvanger of € 50,- op een HD ontvanger.
Ook wordt het Alles-in-1-aanbod met een gratis SD ontvanger of € 75,- op een HD ontvanger in de mailing vermeld (zie voucher). Nieuwe vouchers voor de € 75 korting zullen in week 13 verstuurd worden naar iedereen die alles-in-1 verkoopt. Tot die tijd zullen de oude vouchers gewoon geaccepteerd worden.


Het zenderpakket wordt in het hele netwerk als volgt opgebouwd:
Alle abonnees ontvangen tussen 6 maart en 1 april een aantal zaken per post:
  • Een brief met de concrete wijzigingen en de datum dat deze ingaan. Er is een versie van de brief voor niet DTV klanten en één voor DTV/Alles-in-1-abonnees.
    Beide krijgen wel de voucher omdat ook DTV abonnees mogelijk een 2e ontvanger willen.
  • De voucher met de kortingsbon.
  • Het zenderoverzicht voor hun regio.
  • De actievoorwaarden.
Zo'n 4 weken na het ontvangen van de brief (tussen 3 april en 28 april ) zullen de wijzigingen daadwerkelijk worden doorgevoerd.
Voor een aantal nader te bepalen regio's en zenders zal in de week voor de wijziging een tekst boven in beeld verschijnen die de verdwijning nogmaals aankondigt.