Los bericht bekijken
  #574  
Oud 6 maart 2009, 21:37
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard

Bij mij was het zo dat de kaart die ik net weer aangemeld heb ook echt uitgeschakeld was door Ziggo. Ik kon er alleen nog mee naar Ned 1 en enkele andere niet gecodeerde zenders kijken.

Het smartcard nummer was dus echt volledig uit de administratie gewist.
Mijn "2de" kaart zou dus niet automatisch gelijk getrokken zijn geworden in de loop van de maand (aannemende dat die info echt klopt). Ik moest dus of een nieuwe kaart halen of er voor bellen. Ik heb voor dat laatste gekozen en gelukkig werkte dit.
Ik maakte me er niet druk om maar vind het gewoon handig. Ik heb nl al meer dan 3 jaar elke dag de kaart omgestoken. Ik kreeg ivm problemen echter 1,5 jaar geleden een nieuwe decoder van Ziggo inclusief een nieuwe smartcard die ze graag wilde dat ik ging gebruiken ipv mijn oude. Vandaar dus dat ik die 2de overhield. Om op die oude het "gratis" abo te laten zetten met "slechts" € 10 ,- admin kosten per jaar had ook niet veel zin omdat ik toch zeer regelmatig juist de extra zenders, RTL Tele / Sat1 / Pro7 / Discovery Science /Travel & Living, kijk en opneem.

Kortom, ik maakte me er niet druk om, maar interactie van mij uit was hoe dan ook nodig om het voor elkaar te krijgen. Nu had ik er zin en tijd voor om er achteraan te gaan dus ook echt gedaan.