Los bericht bekijken
  #7  
Oud 6 maart 2009, 19:04
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martwout Bekijk bericht
Het geeft weer aan hoe ver Ziggo van de werkelijkheid afstaat. Er zijn ook programma's met Nederlandse ondertiteling. Bovendien zijn er mensen geinteresseerd in Frankrijk vanwege de jaarlijkse vakantie. Gelukkig dat ik digitaal heb, maar anderen raken de zender nu kwijt. Ik hoop alleen niet dat ze straks France 2 digitaal gaan verwijderen. Je weet het nooit met ze.
Er is een akkoord bereikt tussen TV5Monde en Ziggo. Dat houd naar mijn mening in dat Ziggo hier niet eenzijdig over heeft beslist.

Voor de mensen die deze zender nog wel graag willen bekijken kunnen ze digitaal gaan kijken. Het basispakket kost niets extra, er is enkel een decoder en smartcard voor nodig. En bij de A-I-1 pakketten is de decoder ook nog eens gratis.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martwout Bekijk bericht
Waarom zit b.v. Het Gesprek nog analoog erop? Die mogen ze van mij ook verwijderen. Digitaal is meer dan genoeg. Maar Het Gesprek zal wel goed betalen.
Zo zijn er altijd en genoeg zenders waarvan de een vind dat hij kan verdwijnen en de ander vind dat de zender moet blijven. En in geval van TV5Monde blijft deze gewoon beschikbaar, hetzij enkel digitaal, er is dus geen enkele belemmering om deze zender te kunnen blijven bekijken.

Vanuit mij persoonlijk mogen ze beiden verdwijnen, kijk naar geen van beiden.
__________________