Los bericht bekijken
  #30  
Oud 6 maart 2009, 16:15
mwbama90's schermafbeelding
mwbama90 mwbama90 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 september 2004
Locatie: Bergen / Multikabel
Ziggo Internet: Z3
DTV: HUMAX IHDR-5200C
Berichten: 16
Thumbs down Moedeloos

Dank voor de reactie, tja. Ik word hier niettemin compleet moedeloos van. (Blijkbaar had ik het toch bij het rechte eind met mijn eerdere verzuchting!) 7 jaar lang heb ik gebruik gemaakt van Blogger en ongehinderd mijn bestanden kunnen uploaden en nu gaat Ziggo de zaken maar eens zo inrichten dat dit niet meer kan.

Of er dan (honderd)duizenden Blogger-gebruikers zijn waar dat wel kan, maakt Ziggo niets uit. (Als ze dan een alternatief voor Blogger zouden aanbieden, tot daaraan toe ...) . En zijn er verder ook geen andere applicaties die, met behulp van FTP, bestanden naar webspaces proberen te sturen?

Als het veiligheidsredenen zijn die Ziggo hiervoor hebben gemotiveerd, zouden ze tenminste een SFTP optie kunnen aanbieden.

Bovendien, als de zaak zo eenvoudig ligt, waarom kan de helpdesk - noch via e-mail, noch aan de telefoon - mij deze verklaring geven i.p.v. a priori te veronderstellen dat ik het allemaal verkeerd heb ingevuld en mij te dwingen om jullie hiermee lastig te vallen.
__________________________________________________ _________
Weet iemand van jullie of het mogelijk is om met behoud van mijn emailadressen naar een andere provider over te stappen?

Laatst gewijzigd door mwbama90; 6 maart 2009 om 16:35