Los bericht bekijken
  #21  
Oud 6 maart 2009, 13:41
jorisd's schermafbeelding
jorisd jorisd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 maart 2009
Locatie: Gilze
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 9
Standaard

Ikzelf heb rond 28 januari het alles-in-1 pakket besteld. Hierbij hebben we ook de bestaande Internet abonnement bij Telfort opgezegd, welke 28 februari zou beeindingen. Hierbij nemen ze ook het telefoonnummer over.

Tegen eind februari begonnen we ons zorgen te maken over de levering van Ziggo en het lijkt dat ze grote problemen hebben met de levering. Bij het bellen met de helpdesk proberen ze je wel te helpen, maar helaas kunnen ze ook niet veel aan de situatie veranderen. Op ons verzoek hebben ze wel de levering van het modem en TV decoder opgesplitst en zodoende kwam gisteren de TV decoder binnen.

Helaas voor ons heeft Telfort per 11 februari het telefoon verbinding afgesloten omdat ze een aanvraag kregen van Ziggo voor het porteren van het nummer. Dit is 3 weken voor ons contract met Telfort afliep en dat is helaas nogal vroegtijdig. De internet verbinding is pas vanaf 3 maart beeindigd.

Ik had gehoopt dat ze problemen hadden om de TV decoder te leveren en ze bij het opsplitsen het modem zouden sturen. Vooral eigenlijk omdat ik hier begreep dat het pakket wachte op een decoder. Daarnaast zitten we momenteel al 4 weken zonder telefoon zitten, wat vrij vervelend is.

Het is een beetje jammer, omdat onze eerdere ervaring met een proef-pakket alles wel soepel verliep. Alles was binnen een week binnen, maar deze ervaring is ondertussen zo ongeveer een jaar geleden.
Ook ze overstap van KPN/Orange naar Telfort een jaar geleden ging belachelijk soepel, zowel Internet als Telefonie hebben slechts enkele uren niet gewerkt, omdat de kabels moesten worden omgezet.

Voor overstappers kan ik alleen maar adviseren wat een klantenservice medewerker van, toendertijd, Orange me adviseerde: neem een overlap van een maand voor de diensten, dit geeft wat meer speelruimte en zekerheid, vooral bij onverhoopte problemen...
Het zou ook heel veel schelen als er meer inzicht is in hoe groot de problemen zijn bij Ziggo, zodat je er als klant in ieder geval rekening mee kan houden. Het meeste valt me nog tegen dat Ziggo zijn klanten niet informeert en je er zelf vrij laat achter moet komen dat het mis gaat.

Kunnen anderen zeggen hoe lang het heeft geduurt voor de spullen binnen zijn en wanneer het abonnement zou moeten ingaan? Dit geeft voor mij in ieder geval enige indicatie.