Discussie: Internet hapert
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 6 maart 2009, 12:52
wenmali's schermafbeelding
wenmali wenmali is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Roggel @home
Ziggo Internet: Z2
Berichten: 7
Standaard

Hoi,
Aangezien ik zo langzamerhand redelijk gek begon te worden van het zoeken, besloot ik om de hele pc opnieuw te installeren. Als er dan een fout in de videokaart of ergens anders zat, zou dat dan wel worden opgelost, was mijn redenatie.
De nieuwe installatie van XP (Inclusief servicepack 3) duurde bijna anderhalf uur... Leek me niet bepaald gezond, vooral omdat het de vorige keer binnen 20 minuten gepiept was. Ben toch doorgegaan en heb ook mijn (onboard) videokaart geinstalleert. Daarna wilde in het geluid gaan installeren, en toen kreeg ik een foutmelding dat het geluid niet geinstalleert kon worden.
Moe van al het gepruts heb ik 'm uitgezet, en 'm de dag erna teruggebracht naar de winkel waar ik 'm heb gekocht. Ze hebben 'm opengemaakt, en om te beginnen het geheugen verwisselt. daarna hebben ze windows er weer opgezet, wat deze keer wel snel (20 minuten) ging. Daarna weer mijn oude geheugen teruggeplaatst, en opnieuw windows geinstalleert. En ook nu ging die installatie snel. Dus waaar die trage installatie nu aan lag, weten zij ook niet...
Ik heb wel meteen er een nieuwe videokaart in laten zetten; een NVIDIA Ge-force 8500GT.
Ik heb 'm weer opgehaalt, en thuis opnieuw alles geinstalleert en dat ging vlekkenloos. Ook spelletjes, youtubefilmpjes enz. draaien nu goed.
Dus het probleem is (hopelijk) opgelost.
Iedereen heel erg bedankt voor het meedenken!!!!