Discussie: Oproep: ben ik enige die denkt dat.
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 6 maart 2009, 12:51
smeets116's schermafbeelding
smeets116 smeets116 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juli 2008
Locatie: landgraaf
Ziggo Internet: Ai1-Extra, TV-Digitaal Totaal, Film1, HDTV
DTV: Humax IRHD 5000C
Berichten: 129
Standaard

"Probeer eens wat feiten op te noemen over de situatie bij jou thuis qua computer en (router) config in plaats van hier te komen en nutteloos te klagen?"

Speedtesten geven altijd boven 19mbps. Twee weken geleden met eweka en hitnews constant volle download.

Nu superstrakke lijn op 18mbps. En geen kilobit sneller. snelheid nieuwsgroepen ziggo rond de 10mbps (nog nooit 20mbps gehad).

Nu vind ik die 200kbps minder niet echt storend, als het niet zo was dat ziggo voor een 2mbps internetabo € 19,- vraagt. Kijk, dan wens ik me de volle 20mbps.

Ik heb thuis een Gbit netwerk met router. De router zat er al toen ik Z3i had met 30mbps. ik had door mijn netwerk geen snelheidsverlies. Alle mogelijke hier genoemde theorien zijn gestest.

Aan mijn pc ligt het niet. Hij is gloednieuw, uitgerust met een quad-core, 4GB Ram. Aan mijn configuratie ligt het niet. Zelfs mijn oude Celeron geeft dezelfde waarden.

In de drukke tijden haal ik een maximale download snelheid van 14mbps. Speedtests naar verschillende locaties bevestigen dit.

Dus netbios, als ziggo niet de snelheid verzorgd die je betaald, dan is dat gelijk aan knijpen, of 'het interesseert me niet' mentaliteit.

Ze bieden immers altijd een supersnelle verbinding. En dat zijn niet mijn woorden.