Los bericht bekijken
  #541  
Oud 6 maart 2009, 11:11
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Het lukt hier helaas nog niet zo op die kaartjes,de aangevraagde Film1 was op een verkeerde kaart gezet (had de huiskamer kaart moeten zijn,maar dat is niet de hoofdkaart) en het had op het eerste kaartje gezet moeten worden vanwege die uitbreiding,nu is het eerste kaartje de slaapkamer dus het is gewoon een kwestie van kaartje wisselen maar het blijkt nu dat de eerste kaart gezien wordt als de hoofdkaart en dat het systeem een extra abonnements toevoeging op een andere kaart nu weigert ( als dit niet zo is lieg ik in commissie ) het moet op de eerste kaart ingevoerd worden, dus de Film1 toevoeging op kaart2, de huiskamer die gisteren was ingevoerd is op magische wijze weeer verdwenen.
De man ging hem nu op het eerste kaartje zetten,dat is de hoofdkaart,dat moet wel werken,dan komt het later op de andere kaarten er GRATIS bij en ik moet dan gewoon ff kaartje wisselen.
Nu maar hopen dat voor het weekeind het nog beeld gaat opleveren.
Hoewel uit de brief blijkt dat er een korting zou komen voor de 2 kaartjes die ik extra heb,is gewoon 3x 9,95 pluspakket en 3x HD pakket afgeschreven,dus dat zal wel terugwerkende kracht worden dan.

Wat wel opvalt,zoals al eerder gemeld,is dat je nu klantnummer,postcode en dergelijke moet intoetsen voordat je geholpen wordt.
Wat mede opvalt gezien mijn ervaringen in het verleden is,dat helaas dan wel die Film1 het nog niet doet,maar dat de wachttijd aanmerkelijk is verkort.
Je krijgt echt snel een persoon aan de telefoon.
En het lijkt alsof men een training heeft gehad want men is echt ontzettend beleefd.
Dus ondanks dat het nog niet werkt toch een voor de klantenservice.