Los bericht bekijken
  #535  
Oud 6 maart 2009, 08:17
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
En dat "zolang ze zich maar aan de uitspraken houden dat abbo's op meerdere kaarten zonder extra betalen toegelaten wordt" is nu het probleem. Het waren er 5, worden er 3 en volgend jaar misschien ook 3, of 2 of de regel wordt weer afgeschaft omdat "er zoveel fraude mee is en de maatregelen niet geholpen hebben"... Ben in ieder geval blij dat het jou zal 'jeuken' als vervolgens deze regel weer wordt afgeschaft.
En zo zal er altijd wat te 'zeuren' zijn, maar die personen kent men inmiddels wel op dit forum

Niets is zeker, maar om je daar nu al druk over te maken... zoals velen hier. Mensen moeten eens hobby's nemen of zo... let men ook wat minder op elkaar en maakt men ook wat minder zorgen om dingen die niet gaan gebeuren. Hoe ging het ook alweer... ja ik ben niet religieus, maar: 'Een mens lijdt het meest aan datgene dat hij vreest, doch nooit op komt dagen.' Ik bedoel maar, men kan overal over gaan 'zeuren' (ook wel de makkelijkste weg genoemd) maar steek die energie eens in het ontplooien van jezelf ipv altijd maar dat negatieve gezever.

Oja, content op extra kaarten geldt ook voor Film1 , misschien vandaar de iets hogere prijs voor Film1 bij Ziggo in vergelijk met UPC (9,95)