Discussie: Vraag: HD360RS bevroren menu
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 5 maart 2009, 19:54
bientje80's schermafbeelding
bientje80 bientje80 is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: Heemskerk (Ziggo)
DTV: Samsung dcb-h360r
Berichten: 76
Standaard

Ik had net hetzelfde probleem:

ik was (digitale) tv aan het kijken en bedacht me ineens om es te gaan kijken of er een nieuwe software update was. De optie "software opwaarderen" was opgelicht, er was dus een update. Ik heb deze uitgevoerd (via de kabel gedownload), de 360 is 5 minuten bezig geweest en ging hierna rebooten. Maar toen had ik ineens geen tv meer!

frequenties e.d. stonden nog goed, analoog deed het wel nog. Alles nagelopen met een telefonische medewerker van Ziggo, die wist ook niet wat het was en zei dat ik de decoder maar moest laten fixen door Samsung onder de garantie.

Mjah, dat is voormij dus geen antwoord. Voor de software update deed alles het nog prima dus het ligt niet aan de decoder. Ik heb 'm dus maar teruggezet op fabrieksinstellingen en tadaaaa, hij doet het weer.

Durft iemand anders met een 360 het aan om die update ook te installeren en te kijken of het bij hem/haar ook zo gaat als bij mij? Dan kunnen we even doorgeven dat de update van het netwerk afmoet!


PS: weet iemand wat het verschil is tussen de verschillende "QAM"-opties? Geen idee wat ik hier moet invullen, staat nu op 64 en het beeld is goed. Maar misschien is QAM32 beter?
__________________
"I have not failed. I've just found 10,000 ways that don't work." Thomas Alva Edison