Los bericht bekijken
  #1220  
Oud 5 maart 2009, 17:22
Jan_Assen's schermafbeelding
Jan_Assen Jan_Assen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Assen
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus, Ubee draadloos modem
DTV: iHDR-5200C;
Berichten: 348
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TipX Bekijk bericht
Dit probleem is in deze draad al eerder ter sprake gekomen, lees vanaf http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...=14066&page=21

Meerderen hebben uitgebreidt getest met conclusie: De SD kwaliteit valt tegen! De upscaler is helaas niet van een goede kwaliteit. Het vreemde is dat dit al het geval was bij de 5000. In de betere Engelse testen kwam men dit ook al tegen maar Humax heeft dezelfde chip gebruikt met dus dezelfde resultaten. Ik heb zelf veel getest; de SCART uitgang is met een goede SCART kabel beter dan SD via HDMI. HD ziet er prachtig uit maar helaas zijn de SD kanalen nog ruim in de meerderheid. Dit weerhoudt mij ervan dit apparaat te kopen.
Toch ben ik van mening dat het tv afhankelijk is en dat ook de psyche een factor speelt. Ik heb hdmi en scart (beide van goede kwailiteit) geprobeerd en zie geen verschil. Ik was voornamelijk nieuwsgierig naar de zoom functie e.d. maar hier ook nagenoeg dezelfde beeldgroote. Misschien heb ik kwalitaief niet zo'n goede plasma dat ik het verschil niet zie? Een Philips 42PFP5332 2 jaar oud.
__________________
Voormalig @Home abonnee