Los bericht bekijken
  #11  
Oud 5 maart 2009, 11:15
1002's schermafbeelding
1002 1002 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 maart 2009
Locatie: @home
Berichten: 5
Thumbs up Opgelost !!!!

Hallo allen,

Hartelijk dank voor het meedenken en de div. oplossingen die werden aangedragen. Het werkt. .
Ik had voordat ik begon nog effe gebeld met de HD van Ziggo en het blijkt dat er maar 1 IP-adres wordt uitgegeven en als je dus zoals in dit geval een netgear stopcontact-netwerkk-adapter hebt (zowel in de meterkast als boven) en deze niet stroomloos is gemaakt keurg dat ene ip-adres vast houdt. Hebt dus inderdaad de door jullie genoemde volgorde aan gehouden. Alles spanningsloos gemaakt en plm 10 sec gewacht toen het moden van Ziggo weer van stroom voorzien. Toen de utp-kabel (afkomstig van modem Ziggo) rechtstreeks in de WAN-aansluiting geprikt op de USRobotoics, toen deze van stroom voorzien, vervolgens gewacht tot de lammpjes up waren.

Toen gekeken op de laptop werkt het draadloze internet (en dat werkte). Hierna pas de UTP-kabel afkomstig van de Netgear-adapter in LAN-poort geprikt v/d USRobotics en gekeken of de PC boven ook weer werkte en deze werkte dus ook. Hierna de beide PC's herstart en gekeken of het nog steeds wertke en dat deden ze

Hierna het Windows-netwerk tussen beide pc's opgezet, kan nu vanaf beide PC's printen, bestanden delen en uiteraard vanaf beiden internetten.

Nogmaals dank

Topic kan wat mij betreft gesloten worden.

Nogmaals dank Pieter S, Gem1e, CeeS voor de reactie's

Laatst gewijzigd door 1002; 5 maart 2009 om 11:24 Reden: toevoeging