Los bericht bekijken
  #15  
Oud 4 maart 2009, 15:45
NielsO's schermafbeelding
NielsO NielsO is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 februari 2009
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 6
Standaard

Zo na een andere halve week gestuntel van Ziggo kant en veel getest om echt zeker te weten dat niet aan mn pc ligt, ff een update-tje:
internetverbindingen
woensdag; drama 5x weg vallen binnen 2 uur daar na maar gekapt had ff geen zin opte bellen
donderdag: pc meegenomen naar mn werk daar op internet aangesloten geen probleem de hele dag vervolgens 's avonds bij iemand anders thuis aangesloten geen problemen
vrijdag: 3x wegvallen in iets meer dan 3 uur
zaterdag: idem
zondag: was het weer drama om de 50-60min viel mijn verbinding weg
maandag: -
dinsdag: was het weer drama om de 50-60min viel mijn verbinding weg
Ik bellen: krijg GVD voor de tig-ste keer dezelfde standaard tekst van doe dit doe dat lampje, na nogal dreigende toon opent hij mn dossier ziet dat ik al eerder hierover heb gebeld. gaat 2x in overleg (lees koffie halen), (mobiel staat op speaker) daar valt GVD de verbinding verbroken (ze hebben zelf ook Ziggo-abonnement, vlg mij)
WTF een uur naar de KL@TE ik weer bellen en dan krijg i een ander iemand aan de lijn . Resultaat nu gaat de technische dienst er naar kijken?? dus ik vraag waarom is dat dan niet eerder gedaan? geen antwoord

Ik geef ze tot vrijdag en dan als niet met een praktische oplossing zoals bijvoorbeeld de modem en de kabel vervangen, dan zeg ik mn abo. op en stuur ik ze een rekening van mn telefoonkosten.