Los bericht bekijken
  #456  
Oud 4 maart 2009, 07:10
Ayrton's schermafbeelding
Ayrton Ayrton is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Connect Max & Play Max + TC7210
DTV: Horizon Media Box / Humax iHDR 5050-C / Humax iHDR 5200-C / Humax IR-FOX C
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Zoals ik al zei, ga lekker wachten... heb geen zin in een nutteloze discussie die ik toch niet redelijk vind vanwege stugheid en misplaatste trots aan de andere kant. Het ga je goed, suc6 met wachten. Like I said, it's not my loss... bye!
Ik wacht het allemaal lekker af inderdaad. Dit is geen nutteloze discussie, deze discussie is er vanwege de slechte communicatie omtrend dit alles.

Van mijn kant is er geen stugheid en zeker geen misplaatste trots. Maar goed, wat wil je dat ik doe? Blijven bellen totdat er iemand tegen mij zegt: ik ga het voor u nu in orde maken? En dan wil ik het liefst dit zwart op wit zien, want mondelinge toezeggingen zijn leuk, en als alle 3 kaarten ook daadwerkelijk gelijk zijn geloof ik ook, maar het gaat om de factuur. Ze kunnen je van alles beloven aan de telefoon.

Maar ik vind wel dat je triest reageert, alsof het mijn schuld is dat ik mijn kaarten niet gelijk krijg zelfs niet als ik ziggo bel. Ik geef alleen mijn ervaringen door, wat moet ik nu doen als jij mij zou zijn?

Zoals ik ook al zei: ik geloof je helemaal als jij ziggo gelooft dat ze het in orde maken.