Los bericht bekijken
  #24  
Oud 2 maart 2009, 19:10
joepke-m's schermafbeelding
joepke-m joepke-m is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Tilburg 5035 (@Home)
Ziggo Internet: Connect & Play Complete (Ubee)
DTV: HB + HBE + 2x Humax 5050c
Berichten: 208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Guideplus regelen we (Ziggo) en ook de andere tv aanbieders zelf niet. Deze informatie wordt in heel Europa verstuurd via het kanaal van Eurosport. Als je Eurosport kunt ontvangen via je tv aanbieder dan kun je in principe ook gebruik maken van Guideplus als je aparatuur dat ondersteund. Het bedrijf achter Guideplus is Gemstar, misschien dat je daar kunt klagen.

Heeft dus niks met de bandbreedte o.i.d. bij Ziggo te maken en als jij je PVR bij de Mediamarkt o.i.d. koopt dan deelt Ziggo ook niet in de winst en Ziggo heeft ook geen aandelen in een papieren programmagids dus helaas kun je Ziggo niet overal de schuld van geven.

Kijk voor info maar op de site van Guideplus
http://www.europe.guideplus.com/
Ik zeg ook niet dat Ziggo (hi)er de schuldige van is....

Als de RTL-groep, in navolging van de SBS-groep, nog maar slechts 2 dagen programmainfo beschikbaar stelt aan Gemstar, dan stelt deze feature weinig meer voor.

Bijvoorbeeld de SBS-groep heeft een sterke link met de Telegraaf en die zitten weer volop in "papieren programmagidsen", vandaar dat ik denk dat het daarmee mee te maken heeft....

Kortom, een slechte ontwikkeling. De door jou aangehaalde website van Guideplus stelt overigens nog steeds dat er 7 dagen gegevens van de RTL-groep doorgestuurd worden via Eurosport. Maar dat klopt dus niet (meer). Er is uiteraard ook al een mailtje weg naar Guideplus en RTL

Wordt vervolgd