Discussie: Opnamen naar USB?
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 1 maart 2009, 20:06
AS80's schermafbeelding
AS80 AS80 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 maart 2009
Locatie: Rijen/@Home
Ziggo Internet: Ziggo Internet Z1 - Motorola SB5101E
DTV: iHDR-5050C + Samsung DCB-H360R
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
Ik maak inderdaad uit de bovenstaande beschrijving op dat de opgenomen bestanden kunnen worden gekopieerd. Opnemen op de externe schijf is daarentegen niet mogelijk (als ik dit goed onthouden heb van het Humax 5050 topic).

Het is tevens mogelijk om door middel van netwerk & het File Transfer Protocol bestanden van de humax rechstreeks over te zetten naar de computer.
Misschien een domme vraag voor jullie, maar hoe gebruik ik die ftp server nu precies. Als ik mijn humax aansluit op mijn router dan krijg ik een IP-adres (FTP staat ingeschakeld in het menu btw) Wanneer ik nu dit IP-adres in de adresbalk van Internet Explorer invul (van mijn PC die op dezelfde router is aangesloten) dan krijg ik een pagina van google te zien waarin google naar sites heeft gezocht waar men het over dat bepaalde IP adres heeft. Als ik het zo op dit forum en in de gebruikshandleiding lees moet het allemaal heel simpel zijn, maar ik krijg op de één of andere manier maar geen toegang tot de harde schijf van de humax...