Los bericht bekijken
  #86  
Oud 1 maart 2009, 18:21
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Ik wil niet zo ver gaan om te zeggen dat sommige mensen het niet snappen... Suus neemt natuurlijk wel de bandbreedte in van een andere zender.
En ik geloof er niet zo in zoals jij suggereert dat dan alle financien die binnenkomen bij Ziggo op deze manier dan terug zouden vloeien naar de klant doordat er dan een extra zender bij kan zonder betaling.
Als Ziggo 4 Suus zenders kan binnen halen die betalen,zullen ze echt scifi of een eender welke zender waarvoor betaald dient te worden,niet zo maar gratis toevoegen als ze daar ook geld voor kunnen vragen,dat is gewoon extra centjes in de pocket.
Daarnaast,nu het plan voor vermindering van analoge zenders is uitgesteld en ook de concurrent op de kabel moet worden toegelaten is het nog maar zeer de vraag met ook nog de aangekondigde snelheidsverhogingen of er met nog 4 Suus zendertjes nog wel plek is voor een andere zender.
Ziggo is gewoon een winst makende maatschappij,gekocht door investeerders die hun centjes terug willen,dus dat met 3 of 4 Suus zenders de komst van een andere zekerder wordt is zeer te betwijfelen.