Discussie: Waarschuwing: Ziggo verhoogt data gebruik tussentijds
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 1 maart 2009, 08:08
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bezoeker Bekijk bericht
Ik heb begin feb. geconstateerd dat ik niet meer kon downloaden omdat mijn datalimiet bereikt was. Dat was vreemd, want ik had pas 10Gb gebruikt en de limiet is 50Gb. Dit eindigt iedere maand op de 22e.
Een paar dagen voor de 22e feb. heeft Ziggo mijn verbruik weer teruggebracht tot 10GB. Nu kon ik toch nog een paar dagen downloaden tot de 22e feb.

Na de 22e feb. heb ik weer iets gedownload. Tot mijn schrik zag ik gisteren dat mijn gebruik opeens 40GB bedroeg. Het kan onmogelijk zo zijn dat ik van de ene op de andere dag 40GB download, zonder dit zelf te weten. Ik heb een bedraad netwerk (niet draadloos) en de router heb ik gesloten voor draadloze toegang. Ziggo weet nergens van, zeggen ze en kunnen o.b.v. privacy regels niet nagaan wat er gedownload is.
Heeft iemand anders ervaringen met het plotseling oplopen van dataverbruik van de ene op de andere dag ?
Heeft iemand ervaren dat Ziggo het data verbruik aan het eind van de maandelijkse periode verlaagt ?
Denk je serieus dat Ziggo dit zelf doet? Ik zou er nog een keer goed over nadenken. Wellicht zou je zelf je binnengehaalde data eens kunnen optellen. Daarnaast is het inderdaad aan te raden je wachtwoord te wijzigen, wellicht dat iemand anders gebruik maakt van jouw gegeven.

succes