Los bericht bekijken
  #990  
Oud 28 februari 2009, 22:47
jcompagner's schermafbeelding
jcompagner jcompagner is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: zwolle
Ziggo Internet: digi totaal
DTV: media center/samsung HD reciever
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Denk het niet, je verwacht teveel van dit apparaat...
en toch zijn de meeste dingen die ik hier beschrijf vrij simpel te implementeren, het is gewoon software, de hardware is snel zat die kan het wel aan...

bv series opnamen, zo simpel te programmeren.. bv de simpelste manier die op zich prima werkt is de naam "topgear" opslaan puur als text en als je dat tegen komt in de guide op een bepaalde zender die je geselecteerd heb. wordt ie op genomen. Beter is dat series een code hebben dat in in de guide zit, zodat je het niet meer op text hoeft te doen. Maar goed dat betekend dat dat mee moet worden gezonden.

ook bv het deleten, dat je tegen files kunt zeggen of en hoe ze gedelete kunnen worden (2 keuzes eigenlijk, "nooit" en "als nodig")

dit alles lijkt mij geen rocket science.

Zeker tijd gebaseerd programmeren is echt jaren 90 voor me, dat doe je nu toch niet meer?

Wat zou ik graag de source code van de firmware willen hebben... En dat ik het aparaat zelf zou kunnen flashen. Ik zou denk ik gewoon dan wat vakantie gaan opnemen en niks anders doen dat programmeren, programmeren (dat doe ik nu ook al maar dan alleen voor de humax....

Citaat:
Lees de 984 postings hierboven even door...
Ik heb er redelijk wat gehad
maar goed de meeste gaan over het proberen te krijgen. Nu iedereen die hem wil hebben er langzamer hand 1 kan krijgen, hebben we tenminste ervarings verhalen. En de echte (on)mogelijkheden.