Los bericht bekijken
  #948  
Oud 28 februari 2009, 14:36
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard iTv-test

Ter aanvulling op de op- en aanmerkingen die hiervoor al zijn gemaakt en waarmee ik het in grote lijnen eens ben (behalve dan dat de Cisco zo waardeloos zou zijn):

Er zal -om 'uitzending gemist' een succes te maken, in ieder geval het pakket RTL-uitzendingen moeten worden toegevoegd en de prijs omlaag. Je wordt nl. gevraagd voor iets te betalen wat met de Cisco zeer simpel gratis te programeren is (het opslaan van favoriete programmma's) Hier werkt het gebruiksgemak bij EPG-opnames tegen de 'aantrekkelijkheid' van uitzending gemist. Bovendien hoef je als je een programma zelf hebt opgenomen geen rekening houden met de beperkte houdbaarheid van 10 dagen van 'Programma Gemist' Het pakket zou alleen een functie kunnen hebben als je een programma vergeten ben op te nemen. Maar daar heb ik zelfs met RTL erbij never 4,95 voor over.

Wat ik een kwalijke combinatie vind: het is mij duidelijk geworden dat de uitgebreide EPG alleen i.c.m. een abonnement 'Programma Gemist' en/of TV-theek werkt. Die feature valt bij mij nl. weg als ik werk met mijn nieuwe smartcard, waar er geen iTV-abonnement op zit. Ik hoop dat dit gauw wordt ontkoppeld. Want eigenlikjk is die uitgebreide EPG het enige waardevolle aan dat iTv-abonnement. Het lost het probleem van de onbetrouwbaarheid van terugkerende programmering van de Cisco voor mij goeddeels op. (omdat je dus gewoon in de EPG vooruit kan programmeren)