Los bericht bekijken
  #9  
Oud 28 februari 2009, 09:58
copymaster's schermafbeelding
copymaster copymaster is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: Zuidhorn/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Cisco EPC3925
DTV: Humax 5200C, Humax iPVR 9200 C
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RonG Bekijk bericht
Maak geen gebruik meer van Ziggo diensten sinds begin februari.
Dit is een verslag van wat je als Ziggoklant zomaar kan overkomen en hoe dit dan verder gaat. Ter lering zal ik maar zeggen.
Hoe je zomaar niet meer van huis uit kan werken, je telefoon kwijt bent, veroordeelt bent tot uren in de wacht hangen met je mobieltje enz. Dat afspraken van de helpdesk niets waard zijn. Dat alles langs elkaar heen gaat.
Heb hen schriftelijk verzocht de zaak te laten rusten omdat ze mijn telefoonnummer toch nooit meer terug konden halen. Als enige reactie krijg je een absurde incasso.
Snap je beste Cees, dat dit niet zo prettig is, dat je dan maar denkt, dan ga ik ook maar rekeningen sturen en post ik mijn bevindingen maar in het forum.
Maar natuurlijk is er ook iets positiefs te melden over deze club en dat is dat ze dergelijke negatieve reacties op hun forum laten staan.

Ron
Uit de reactie van Kinkpin te begrijpen is het niet waar dat je helemaal niets meer hoort. Blijkbaar heeft Kinkpin een regeling met je willen treffen waar je niet op bent ingegaan. Dus als enige reactie een incasso, wat je ons wil laten geloven, is dan niet juist.
Verder is het bijzonder lullig dat je van de ene dag op de ander dag je aansluiting kwijt bent en kan ik mij je boosheid voorstellen. Ik ben echter ook van mening dat je Ziggo in de gelegenheid moet stellen alles te herstellen en met de hakken in het zand houding werk je daar niet bepaald niet aan mee.

Dit Ziggo forum is niet van Ziggo zelf maar van/voor Ziggo gebruikers waar we elkaar kunnen helpen. Ook Ziggo medewerkers zijn hier te vinden maar het is een GEEN forum van Ziggo zelf. Waarom blijft dit misverstand de iedere keer weer terugkomen?