Discussie: Vraag: IP-Adres laten wijzigen
Los bericht bekijken
  #20  
Oud 27 februari 2009, 23:44
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
De nette manier is met de sites en fora waar je interesse's liggen in overleg gaan en middels diplomatie proberen het IP van de block lijst af te krijgen. Kost meer inspanning, gaat wellicht langer duren, maar je zadelt in elk geval niet een ander met je probleem op.

Mijn persoonlijke mening is dat de laatst genoemde methode de enig juiste manier is en de andere manier eigenlijk niet eens geadviseerd zou moeten worden hier op het forum. Niemand hier heeft beide kanten van het verhaal gehoord en waarvoor degene die het veroorzaakt heeft nu precies geblokkeerd is. Kan heel onschuldig zijn, maar kan ook zeker wat minder onschuldig zijn.
Dream on....
Dat gaat nooit werken.
Wie weet ben jij ooit wel eens geblocked op een website waar je nooit meer komt en waar je totaal geen interesse meer voor hebt. Nu wijzigt jouw ip-adres omdat het netwerk opnieuw ingedeeld wordt binnenkort. Voel jij jezelf dan schuldig omdat een nieuwe 'eigenaar' van het IP-adres dan misschien wel op die site komt en geblocked wordt ??

Dat is gewoon niet haalbaar om dat 'schoon' te houden. Zodra jij geblocked wordt moet je dus meteen proberen om dat te laten stoppen omdat je nooit zeker weet of je niet na een uur een ander ip-adres krijgt. Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen met 'diplomatie'.

En zeker kun je dat iemand niet verwijten omdat zijn zoon op verschillende sites (waarvan Pa vermoedelijk niet eens weet dat ze bestaan) geblokkeerd is. Je kunt toch niet verwachten dat hij al die sites gaat opzoeken ?

Iemand de informatie onthouden hoe hij zijn IP-adres kan wijzigen omdat dat zogenaamd "niet netjes" zou zijn vind ik onzinnig omdat niemand dat ook van zichzelf kan garanderen (zie mijn voorbeeld hierboven).

Iemand die echt misbruik van Ziggo internet maakt door spambots en virussen wordt door Ziggo zowiezo geblokkeerd, en dan niet op IP-adres, maar op modem MAC adres waardoor zijn internet helemaal dicht gaat.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....