Discussie: Factuur en BTW
Los bericht bekijken
  #24  
Oud 27 februari 2009, 16:27
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ferdinandf Bekijk bericht
Een echte Brammetje's reactie. Als je de eerdere berichten leest, weet je waarom ik er niet achteraan ga. Als iemand als KingPin (als gevolg van mijn acties) aan een afdeling van Ziggo doorgeeft dat er inderdaad fouten zijn gemaakt, is het wel heel absurd dat ik er ook nóg eens achteraan zou moeten. Resultaten van anderen??? Ik heb geen idee waar de rest van je reactie op slaat.
Hahaha, wat jij wil... maar feit blijft dat Ziggo niets hoeft te bewijzen. Jij bent verantwoordelijk voor de betaling en als daar (de factuur) iets onjuist in blijkt te staan, moet je hier zelf achteraan gaan ipv iedereen voor het karretje te spannen. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de gebruiker zelf. Is toch niet specifiek een reactie die uit mijn mond zou komen? Zo werkt het altijd Het is jouw afweging of je inderdaad de te maken kosten voor het terughalen rendabel genoeg vindt. Snap het niet dat men zich zo van het kastje naar de muur laat sturen.

Sterkte er mee... gezien jouw reactie en eerdere reacties in dit topic zal het een hele zware kluif worden haha (nu word ik ook persoonlijk )