Discussie: Vraag: Meerdere opnamen tegelijk
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 27 februari 2009, 14:00
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Tja, ik hoop dat dit hoog op het lijstje van firmware requests staat.

Erg frustrerend dat, waar technisch de aankomende Humax en de Cisco qua specs (muv de grotere HDD voor de Humax) bijna identiek zijn (beide een ethernet interface, beide dual tuner), de firmware van de Cisco zoveel beperkter is dan de Humax.

Zeker als dan ook nog eens een keer de uitloop bij terugkerende EPG opnames niet werken (wat mij betreft absoluut prio 1 voor de nieuwe firmware) en hij de nodige HDMI handshake issues heeft (prio 2 wat mij betreft).

Het is dat Ziggo nog steeds (!) niets heeft geïncasseerd bij mij voor de Cisco (mind you, heb hem sinds juli), anders had ik me toch wat bekocht gevoeld nu de Humax er aan komt.
iTV kan mij persoonlijk gestolen worden tegen de huidige prijzen en aanbod.

PS @ Topicstarter: en jij geloofd iets van wat de verkopers van de Mediamarkt vertellen klopt? Die gasten zijn nog erger dan de mensen bij de Ziggo helpdesk als het over het erbij verzinnen van technische specs betreft. Als je iets over technische specs wilt weten is even Googlelen altijd 100x beter dan het aan een MM verkoper vragen.
Had laatst iemand bij de MM aan wie ik vroeg of een Bluetooth headset ook geschikt was voor de iPod Touch 2G (en waar met koeienletters opstond Not compatible for iPhone, maar wel de iPod Touch 1G als ondersteund op stond), dat dat ding alleen op een iPhone werkte. Tja, dat was dus net het enige waar de verpakking vrij duidelijk over was waar hij niet mee werkte....