Los bericht bekijken
  #17  
Oud 27 februari 2009, 13:38
balluhbad's schermafbeelding
balluhbad balluhbad is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 februari 2009
Locatie: Den Haag / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, 120 Mbps
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De snelheid van alles-in-1-Extra staat gewoon op de Ziggo site, deze is niet gelijk aan Z3 maar hoger. Hij is bijna gelijk aan de snelheid van Z3i namelijk 20Mbit down en 3Mbit up. Z3i is 30Mbit down. Z3 (dus het losse abbo) is langzamer. Je zou dus 20/3 moeten hebben. (test op http://www.speedtest.net en meet een aantal keren op verschillende servers). In de loop van dit jaar zal je alles-in-1-extra sneller gaan worden dan Z3i trouwens.

De speed-zaken is eigenlijk "off-topic" in deze discussie, dus mocht je problemen met je speed hebben, en wil je hier verder over discussieren/vragen open dan aub even een nieuw topic in het internet deel van dit forum of sluit aan bij een bestaand topic daar.
Uiteraard heb ik me goed ingelezen en ik weet dat mijn snelheid normaal gesproken op 20Mbit zou moeten zitten met een alles-in-1-extra, dit is nu ook het geval. Ik download nu met deze snelheid, er is niets mis met de verbinding o.i.d.
Waar het mij omgaat is dat mij een snelheid van 30 Mbit (Z3i) is beloofd, alvorens ik het nieuwe abonnement afsloot heb ik dit ergens op de ziggo-site zien staan, ik weet helaas alleen niet meer waar. Ook vertelde de telefoniste mij dat ik Z3i zou krijgen, 30 Mbit dus. Op deze basis heb ik het abonnement afgesloten en nu blijkt dat ik 20 heb gekregen.

Mijn vraag hier is dan ook, zijn er meer mensen die bij de "dierentuin-actie" op de Ziggo-site Z3i in het pakket hebben zien staan bij alles-in-1-extra?

Trouwens, die kaartjes voor de dierentuin heb ik ook nog steeds niet.

Gr. Danny.