Los bericht bekijken
  #17  
Oud 26 februari 2009, 18:38
J van E's schermafbeelding
J van E J van E is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2009
Locatie: Soest Casema
Berichten: 108
Standaard

Het is inderdaad apart. Ik heb vandaag dus een nieuw apparaat opgehaald. Er viel me wel iets op... Toen ik de vorige decoder aansloot en aanzette, had ik niet zo snel door waar nou het kanaal zat op m'n nieuwe tv waarop de decoder te zien was. Toen ik die vond, waren alle zenders al gevonden, was het beeld ingesteld op 1080i en nog een paar van die zaken. Ik hoefde niets te doen! Toen ik vandaag de decoder aanzette, met nu wel meteen beeld erbij, moest ik de frequentoe en netcode invoeren en kreeg ik een stuk op 4 stappen om bepaalde zaken in te stellen (default stond 'ie op 760).

Al met al krijg ik het donkerbruine vermoeden dat ik een apparaat heb gekregen dat al eens eerder was gebruikt...! Ik moet wel zeggen dat alle kabels en toebehoren in compleet dichte zakken zat. Maar vreemd vind ik het wel... Deze heeft ook twee plastic velletjes over de klepjes en een dolby stickertje erop: dat zat allemaal niet op de vorige!!!

De decoder is nu een paar uur aan en werkt zonder problemen. Maar dat heeft die andere ook een dag lang gedaan nadat ik 'm verplaatst had naar een plank lager. (Ik heb 'm nu meteen maar een plank lager gezet.) Ik denk dat ik na het weekend pas kan zeggen of het echt in orde is allemaal. Of hij moet het sneller opnieuw begeven... We'll keep in touch.