Los bericht bekijken
  #367  
Oud 25 februari 2009, 22:36
jackaars's schermafbeelding
jackaars jackaars is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 februari 2009
Locatie: Best @Home
Ziggo Internet: Internet Z2 met Motorola modem
Berichten: 5
Standaard

Ook ik ben waarschijnlijk de dupe geworden van de migratie van @Home naar Ziggo. De problemen doen zich bij mij sinds november 2008 voor (als het niet eerder is) en ik wordt eigenlijk van kastje naar muurtje gestuurd. De klachten zijn duidelijk:
- mensen kunnen mij bellen en dan gaat hij bij diegene ook over
- bij mij gaat echter totaal niets over
- ik kan niet bellen

Mijn eigen telefoon als zowel de zwarte testtelefoon (destijds van @Home gekregen) werken beide niet en ook na meerdere malen met de klantenservice de modem voor de zoveelste keer eruit getrokken werkt niets. Dan krijg ik weer de melding dat ze er een ticket van hebben aangemaakt en dat de technische dienst er naar gaat kijken. Blijkbaar is de technische dienst druk bezig met nieuwe aansluitingen, want voorlopig is er nog steeds niets opgelost. Ik ga er vooralsnog van uit dat Ziggo het netjes gaat oplossen en dat ze ook met een creditfactuur komen voor de maanden dat ik niet heb kunnen bellen of niet bereikbaar ben geweest. Dit heeft mij helaas veel mobiele belkosten gekost, maar dat neem ik maar voor lief.

Ik heb zowel via de website van Ziggo als op deze website een formulier ingevuld om mijn klacht duidelijk te maken. Ik hoop dat er nu schot in de zaak komt!