Los bericht bekijken
  #82  
Oud 25 februari 2009, 09:53
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomas999 Bekijk bericht
Dat die reclamezenders (respectievelijk reclame voor het Christendom en prullaria) er snel op zitten, kan ik me voorstellen. Zij betalen Ziggo ervoor, SciFi wil worden betaald. Dat kost tijd voor veel onderhandelen.
Dat ben ik met je eens maar als ze het pakket maar vol met pulp blijven stoppen zijn er toch een hoop mensen die bv besluiten het aanvullend pakket er maar eens uit te doen.
Als Ziggo de houding blijft nastreven om zoveel mogelijk centjes binnen te halen kunnen ze wel eens het deksel op de neus krijgen.
Ziggo zal ook eens een gebaar naar de klanten moeten maken in plaats van met een grote hark alles naar zich toe te halen.
Want op een gegeven moment is er niets te harken meer,en een tevreden klant tevreden houden kost niets,maar om een ontevreden weggelopen klant terug te halen heb je wel iets meer nodig.
Hier op dit forum zit een redelijke afspiegeling van de maatschappij.
Ziggo is er zelf ook aanwezig.
Er is een mooie gebruikers vereniging.
Er is duidelijk vraag naar de zenders,maar Ziggo heeft er niet zoveel zin in en als het Ziggo even niet zint zoals met action now dan is het hoppa,wegwezen.
Zonder enig overleg met de hier aanwezige achterban en gebruikersvereniging.
Als Ziggo ons als klanten serieus neemt en de gebruikers vereniging ook maar iets voor stelt in de ogen van Ziggo wordt het nu wel eens tijd dat ze eens een gebaar maken.