Los bericht bekijken
  #4  
Oud 24 februari 2009, 19:05
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Hier is duidelijk iets mis gegaan. Je nummer terug krijgen kon weleens een niet haalbare eis zijn, tenzij het een nummer van Ziggo zelf is en niet een geporteerd nummer (bv vanaf KPN) betreft.

Dat je de heraansluitkosten moet betalen is naar mijn mening niet terecht. Dat je nog wel voor een maand abonnementsgeld moet betalen vind ik wel terecht. Je abonnement word door een fout beŽindigd, jij neemt contact op, en het probleem word hersteld, en een abonnment kost nu eenmaal geld. Dat jij vervolgens niet meer met Ziggo in zee wilt is een geheel ander verhaal, dan had je na het eerste contact gelijk moeten zeggen dat door de gemaakte fout niet meer met Ziggo verder wilde en de ontstane situatie wilde houden zoals die op dat moment was, opgezegd en beeindigd.

En als jij aangegeven hebt dat jij het niet opgezegd hebt, en je tevens de verbinding hersteld wilde hebben, kan je in die claim van je rechtsbijstand wel de her-aansluitkosten zetten, maar het abonnmentsgeld uiteraard niet, je hebt immers zelf verzocht de fout te herstellen. Het enige wat Ziggo niet mag innen is het abonnementsgeld voor de periode dat je geen verbinding hebt gehad.

En voor het geval je mocht je overwegen bedrijfs(on)kosten te gaan claimen, zet dit idee direct maar uit je hoofd.
__________________