Los bericht bekijken
  #14  
Oud 24 februari 2009, 17:40
Elsido's schermafbeelding
Elsido Elsido is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2007
Locatie: Den Helder Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra Arris Touchstone TM702B
DTV: Humax IR Fox C
Berichten: 205
Standaard

Ontopic:
Ik verwacht in de eerste plaats niet dat heel veel impact zal hebben. De opta mag eerst wel is duidelijk maken hoe hun willen dat de abbo's worden aangeboden en watvoor prijzen er gesteld dienen te worden. Er zijn meerdere onderzoeken geweest naar technische/economische haalbaarheid van concurrentie op de kabelmarkt en uit alle onderzoeken kwam naar voren dat het technische mogelijk is maar dat het financieel niet aantrekkelijk is.

Dit vind ik trouwens een grappig stukje:
Citaat:
Kabelmarkt laatste monopolie
“De kabelmarkt is het laatste monopolie in Nederland met weinig vernieuwende diensten en te hoge prijzen”, aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt Tele2. “Wij zijn erg enthousiast over het besluit van de OPTA en het groen licht van de Europese Commissie. Het werd hoog tijd voor een nieuw geluid op de kabel, want dit gaat veel voordeel bieden aan de Nederlandse consument.”
Nee de kabelmarkt is niet vernieuwend. Uhm Euro-docsis 3.0 iemand? VOD iemand? HD-tv iemand? in mijn ogen is kabelmarkt juist altijd diegene geweest die het voor touw nam/neemt in het door laten breken van nieuwe diensten. Tele 2 kan alleen maar zeggen wij zijn cheap (..helaas niet altijd kwalitatief!!).

Offtopic:
Mensen kunnen we gewoon ff normaal tegen elkaar doen en ontopic praten want dit wekt alleen maar meer irritatie op.
__________________
Een makkie met Multikabel!

Laatst gewijzigd door Elsido; 24 februari 2009 om 17:52