Discussie: Vraag: Cond. K
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 24 februari 2009, 13:31
Righard's schermafbeelding
Righard Righard is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2009
Locatie: Den Haag/Casema
DTV: Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD). Sony KDL52-Z4500, Sony STR-DA5400ES, Sony BDP-350, Sony RDR-HX980, ...
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
OK, lekkere service van Mediamarkt dan. Hun verhaal is aantoonbaar onjuist: bij Ziggo direct betaal je 399 euro INCLUSIEF het iTV startpakket. En dat iTV startpakket is voor zover ik weet bij iedereen die hem via Ziggo heeft besteld gewoon bijgeleverd. heb hier in ieder geval nog niet anders gezien.
Wow. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik werd net teruggebeld door MM, door de plaatsvervangend afdelingshoofd die het verhaal van de werknemer had gehoord. Hij hoorde mijn verhaal ook nog eens aan en kwam al snel tot de conclusie dat ik het verkeerde pakket heb meegehad. Omdat het een maand geleden is dat ik de aankoop had gedaan (tja, vakantie he ) kon hij geen beslissing nemen, maar het afdelingshoofd dat er donderdag is wel. Hij verwacht dan ook dat ik het pakket gewoon kan komen omruilen. Zonder veel illusies te hebben, wacht ik het telefoontje van as donderdag af.

Blijft natuurlijk wel het feit dat ik zowiezo 29,95 Euro teveel heb betaald, me dunkt...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Lijkt me dat Ziggo hier maar weer eens achter aan zou moeten, zij krijgen de mensen aan de lijn bij de helpdesk die geen nieuwe WCD hebben.
Inderdaad... En die zeggen dan weer dat je naar MM moet (aankooppunt). En dan start de never ending story...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Zou anders eens de mensen van de VOD Helpdesk hier een PM sturen. Wellicht dat die iets voor je kunnen betekenen. Sowieso is een monteur voor iTV in principe gratis (tenzij je tester bent,maar dat ben je niet).
Ik wacht eerst donderdag maar eens af... Ben wel benieuwd...

Righard