Los bericht bekijken
  #10  
Oud 24 februari 2009, 10:22
mseegers's schermafbeelding
mseegers mseegers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 april 2008
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1, Arris
DTV: Sony Bravia + Alphacrypt
Berichten: 112
Standaard

Ik ben net terug van vakantie en ging er van uit dat het inmiddels wel zou werken. Niet dus. Wel had ik een bericht van de technische dienst dat ze nu toch weer een nieuw modem wilden brengen. Het telefoonnummer stond in de nummerherkenning, dus ik heb dat maar even genoteerd. Via dat nummer blijk ik inderdaad direct bij de technische dients uit te komen!
Het blijkt nu dat iedere keer dat de klantenservice zegt dat ze iets bij de technische dienst uitzetten, dat dat helemaal niet is gebeurd. Er was bij de TD helemaal niet bekend dat mijn nummer van de tweede lijn op de eerste lijn moet komen. Er wordt dus door de klantenservice keihard gelogen.

Nu ik een direct lijntje met de TD heb, hoop ik dat het eindelijk goed komt. Ze gaan nu mijn hele telefonie opzeggen, en vervolgens weer aanvragen. Ze garanderen dat ik dan mijn voormalige kpn-nummer niet verlies. Ik krijg dus toch weer niet een nieuw modem. Wel zit ik nu tijdelijk (?) helemaal zonder telefoon en dat kan wel weer TWEE WEKEN duren. Als het dan niet werkt, zit ik er over te denken om maar weer naar KPN te gaan.