Los bericht bekijken
  #1  
Oud 24 februari 2009, 01:12
HvH's schermafbeelding
HvH HvH is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 februari 2009
Locatie: Haren @home
Berichten: 2
Thumbs down klacht: sind 9 feb kan niemand ons bellen

We hadden als internet en televisie en dat ging goed. We dachten er goed aan te doen om een alles in één pakket te nemen. 9 feb kwam een monteur. Vanaf 9 feb kunnen we wel bellen, maar niet gebeld worden. We hebben 10 feb, 13 feb, 18 feb, 20 feb en 23 feb gebeld. Ik weet inmiddels dat het een porterings-probleem betreft. We wilden graag ons eigen nummer houden en dat moet KPN doorgeven. Wij hebben alles optijd door gegeven. De machtigingsbrief op tijd verstuurd. Het probleem ligt inmiddels bij de technische ondersteuning heb ik begrepen. Ze zeggen dan dat er 18 feb. een taak is aangemaakt, Joost mag weten wat ze daarmee bedoelen. Ik heb gevraagd of ze mij vandaag in ieder geval wilden laten bellen door de technische ondersteuning om meer duidelijkheid te verschaffen, maar nee hoor, geen telefoontje. We kunnen nu al twee weken niet gebeld worden op ons vaste toestel.
Ik heb een bed & breakfast en ben remedial teacher aan huis en ze kunnen mij nu dus niet bereiken. Ik weet dat ik niet de enige ben die baalt van dit soort zaken. Misschien waren we naief. We dachten dat het ons niet zou overkomen omdat we dachten dat we alles goed geregeld hadden.
Het zou in ieder geval heel prettig zijn als Ziggo een mail stuurde of ons opbelde met uitleg en ons in ieder geval een datum kon geven waarop we wel telefonisch bereikbaar zijn.