Los bericht bekijken
  #17  
Oud 23 februari 2009, 22:57
eduard69's schermafbeelding
eduard69 eduard69 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 februari 2009
Locatie: Utrecht/ De Meern Casema
Ziggo Internet: Premium Broadband (v/h Wanadoo)
DTV: Cisco 8455
Berichten: 5
Standaard provisioning status

Hehe, het is me gelukt. Ik heb de reeds aanwezige verdeler (tbv kabelmodem internet) er tussen uit gehaald - dus de versterker rechtstreeks op het aansluitpunt - en na drie pogingen is de interne kabelmodem ge´nstalleerd. Dus heb ik nu meerdaagse EPG, waar het dus allemaal om ging. Let wel op: als je in menu kiest voor 'interactieve TV installeren ', geeft ie niet aan dat ie reeds ge´nstalleerd is, dus na beantwoording van de vraag of je wilt installeren, start ie weeer netjes van vooraf aan.... In het menu bij Instellingen-Info-Interactieve TV geeft ie wel netjes 'Actief ' aan. Bij twijfel dus eerst daar controleren.

Overigens heb ik de versterker er los bijgekocht, was geen onderdeel bij Cisco decoder( beide niet gekocht bij Ziggo maar bij Mediamarkt). Een eerdere opmerking van een lezer dat in de handleiding staat vermeld dat de verdeler er tussenuit moet, slaat waarschijnlijk op de Ziggo handleiding. Het staat zeker niet in mijn handleiding, want die zat er niet bij.....

Anyway, alles werkt nu aardig naar behoren, op traagheid, afentoe wegvallen van geluid en vrij gehorige harde schijf na.
Laat die software update maar komen!

Groet, Eduard